dijous, 28 de gener de 2010

Pintada-mural contra l’atur a Sant Andreu (Barcelona)


La nit del 26 de gener, responent a la jornada d’accions descentralitzades per al dimecres 27 de gener llançada des de la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra, des de l’Assemblea Social de Sant Andreu hem realitzat una gran pintada-mural davant de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) del C/Josep Soldevila. A la pintada s’hi pot llegir “Contra l’atur, repartim el treball i la riquesa!”.

A més, durant la nit també s’ha aprofitat per enganxar pels carrers de Sant Andreu dos cartells denunciant la pujada de preus del transport públic, tant en metro com en bus, així com la retallada de serveis de les línies de bus del districte. En aquest sentit, ja el dia 11 es va fer una acció per denunciar-ho, tot obrint les portes de l’estació de Torras i Bages a primera hora del matí.

Des de l’Assemblea també convoquem a la manifestació del dijous 28 (a les 19h., a Jardinets de Gràcia) contra la cimera de ministres de treball de la UE, així com a la manifestació del dissabte 30 (a les 20h, a Pl. Universitat) contra la pujada de preus del transport públic.

Per veure les fotos del mural, vés aquí.

http://santandreusocial.wordpress.com/2010/01/27/pintada-mural-contra-latur/