dimecres, 27 de gener de 2010

L’Assemblea de Joves de Lleida assenyala els culpables de la precarietat del jovent en temps de crisi



La passada nit de dissabte s’han realitzat un seguit de pintades a l’Oficina de Treball i a vàries ETTs de la ciutat. Sota el lema “El jovent diem no a l’ Europa del capital” l’ AJLL vol assenyalar alguns dels culpables d’aquesta situació insostenible que el jovent patim dia rere dia. L’acció s’emmarca en la jornada de lluita contra la cimera europea de Ministres de Treball que es realitzarà a moltes localitats dels Països Catalans i que vol mostrar el descontent del jovent enfront les decisions i polítiques que es duen a terme des de la UE.

A més a més, i seguint amb la campanya “Precaris a la feina. Futur de misèria”, l’AJLL va realitzar el dissabte per la tarda una paradeta informativa al Carrer Major, on s’ha repartit material de la campanya i s’ha explicat als joves que passejaven per allí la importància de l’organització del jovent per combatre el sistema capitalista i les seves crisis.

Els salaris de misèria, la precarietat en tots els àmbits de les nostres vides i l’augment incessant de l’atur són una combinació fatal que ens condueix a la més intensa misèria. És per això que no ens queda cap altra sortida que fer palès el nostre descontent envers aquells que ens han conduit a aquesta situació i que ara no fan res per a solucionar-la.

Des de l’Assemblea de Joves de Lleida seguirem lluitant, dia a dia, sabedors de que aquesta és l’única forma de fer-nos escoltar i combatre el sistema capitalista.